Güzellikler
Yazar Hasan EMRE   
Oldukça sicak geçen temmuz ayı,ilçemiz açısından sevindirici birkaç gelişme ile gönüllerimizi serinletti.Uzun zamandan beri vekalet ile yürütülen ilçemiz kaymakamlığına,Nevzat Korkmaz`ın atanması ve göreve başlaması ile birlikte,ayağı uğurlu gelmişcesine peşi sıra gelişen olaylar Kaymakamın kararlı ve kendine güveni ile öne çıkan koordinatörlük vasfı,ilerisi için hepimize ümit verdi ve daha bir çok başarılı işlere imza atılacağı konusunda hem fikir olduk.
 
                Çocukluğumuzdan beri hayalimiz olan Atatürk caddesinin rüyalarımızda ki asfaltan yapılması güzelliklerin ayak sesleriydi.Bu konuda büyük yardımlarını gördüğümüz sayın Celal Doğan  kendine yakışır bir şekilde bu sözünü yerine getirirken,her zeminde dayımın oğulları dediği Besnililerin,gerçekten bibilerinin oğlu  olduğunu kanıtladı.Kendisine bütün ilçe halkı ve gelecek nesilde kendine çok şey borçlu olan sağlıklı akciğerler adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
 
              Bir diğer önemli gelişme ise köylü garajının halkın ve birçok sivil toplum örgütlerinin istemi doğrultusunda şehir içine gelmesiydi.Göreve başladığı ilk günden beri kendine bazı olmazsa olmaz hedefler belirleyen Belediye Başkanı`nın sebze pazarından sonraki bu icraatı ilçemiz ekonomisi açısından  göz ardı edilmeyecek bir başarıdır.Bu çevrede emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
 
 Yukarıda bahsettimiz güzellikler,her geçen gün artması hepimizin ortak dileğidir.Cumhuriyet
 tarihinde ilk defa bu dönem meclise bir "Besnili"gönderemeyen ilçemiz bu eksikliği genç ve
 dinamik kaymakam ile tecrübeli bir belediye başkanı`nın,ortaklaşa gayretleri ile giderebilir.
 Bu vesile ile bir Besni sevdalısı olarak geçmişte ve günümüzde bu ilçeye hizmet edenleri
 candan kutluyor ve Saygılar sunuyorum.                         


   
 
Sonraki >

VİDEOLARIM

DESTEKLEYENLER

ZİYARETÇİLERİMİZ

Bugün:874
Dün:1113
Bu Hafta:7736
Bu Ay:19735
Toplam:102416

BESNİDE Hava Durumu

KARIŞIK YAZILAR

Ciğerim Ağzıma Geldi

Aşatma teyze ve komşuları toplanmışlar;sen sağol ziyareti için topluca Yenikent'e gidilecektir,işlerini henüz bitiremeyen bir kaç kişi'nin gelmesi beklenmektedir.

 

 

Devamını oku...